Jaarkalender: de CONNECTED bijeenkomsten in 2020

De laatste bijeenkomst van CONNECTED West-Brabant in 2019 vond 26 november plaats bij de Uitvindfabriek in Breda, rondom het thema robotisering.


Maarten Hoogwout
, voorzitter Breda Robotics en DGA van WWA/ Collaborative Robots uit Oosterhout gaf een toelichting op BredaRobotics, een regionaal initiatief en samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid.  Namens Arn van der Vorst van CONNECTED-lid Mepavex was er een presentatie over de robot die Mepavex sinds enkele jaren inzet om hun proces te verbeteren. Jeroen Weppner van Breda University of Applied Sciences (BUas) vertelde over de bezorgrobot die ze begin 2020 gaan testen op de BUas campus als onderdeel van het logistieke systeem.
Aansluitend op deze verhalen uit de praktijk, bespraken we de mogelijkheden om in 2020 als CONNECTED West-Brabant, samen met Logistics Community Brabant, een proeftuin/project rondom robotisering op te zetten.
Ook volgend jaar organiseert CONNECTED weer vijf van dergelijke bijeenkomsten. Ze vinden altijd op een dinsdagmiddag plaats.
Hieronder alvast een overzicht van de data en voor zover bekend de thema’s, met de onderwerpen die daarbij zoal aan bod zullen komen.
CONNECTED West-Brabant komt bij elkaar op:
..
2020Thema
4/2Smart Mobility
7/4Zero Emission   GEANNULEERD IVM COVID-19 MAATREGELEN
9/6nog te bepalen
22/9nog te bepalen
24/11nog te bepalen
Ben je (nog) niet aangesloten bij CONNECTED maar heb je wel belangstelling om bij een bepaald thema aan te haken en mee te praten? Neem even contact op met Stefan van Seters!
CONNECTED West-Brabant
Stefan van Seters
s.vanseters@rewin.nl
06 24 267 866