Zin in gezelligheid en netwerken? Sluit je gratis aan bij Young CONNECTED West-Brabant!

Vanuit samenwerkingsverband CONNECTED West-Brabant hebben we het initiatief gekomen om samen met JLN (Jong Logistiek Nederland) een netwerk op te zetten van young professionals die actief zijn in de logistiek in de regio West-Brabant. Dit netwerk zal op zichzelf staan onder de noemer Young CONNECTED West-Brabant.

Het doel van Young CONNECTED West Brabant is om een platform te bieden waar young professionals samen ervaringen kunnen delen en hun netwerk kunnen uitbreiden. Waar je aan kunt denken is het organiseren van een netwerkborrel, maar ook bedrijfsbezoeken, een leiderschapscursus of interessante sprekers. We willen het graag laagdrempelig en informeel houden, dus er is genoeg ruimte voor gezelligheid.

Young CONNECTED

In 2020 stonden er 3 bijeenkomsten gepland op de vrijdag: 3 april, 3 juli en 16 oktober. 3 April is ivm de COVID-19 maatregelen geannuleerd.

De andere twee bijeenkomsten zullen op een centrale locatie plaatsvinden, die bereikbaar is met openbaar vervoer. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan wordt vervoer door ons geregeld.Heb jij collega’s of kennissen voor wie dit ook interessant is? Informeer ze vooral over de bijeenkomsten van Young CONNECTED West-Brabant.

De onderstaande bijeenkomst werd ivm de COVID-19 maatregelen geannuleerd.

Wat: Young CONNECTED West-Brabant
Wanneer: vrijdagmiddag 3 april 2020 | 15:30u – 18:30u
Waar: Breda University of Applied Sciences, Innovation Square (Frontier building) Monseigneur Hopmansstraat 2, 4817 JS Breda

Programma:

  • 15:30 – 15:45 Ontvangst
  • 15:45 – 16:00 Young CONNECTED, wat is het en wat willen we bereiken
  • 16:00 – 16:45 Paul van de Coevering, lector BUas over bereikbaarheid van de regio
  • 16:45 – 18:00 Netwerkborrel

De netwerkborrel is op kosten van Young CONNECTED. Aansluitend is er de mogelijkheid om -op eigen kosten- samen een hapje te eten bij Beers & Barrels in Breda, op loopafstand van BUas. De eerste 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon bij Beers & Barrels worden door Young CONNECTED aangeboden.

Zodra het kan starten we met het samenstellen van het programma voor 3 juli. Tot dan!

Jonous Hatjimuezin (OMS Solutions), Koen Voogt (Otentic Logistics) en Melvin de Kok (MotracLinde & JLN).