Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

CONNECTED West-Brabant partner van Summit Ketenregie 2018

Ketensamenwerking is één van de meest besproken thema’s in de logistieke wereld. Talrijke marktstudies wijzen op het belang, vele pilots bewijzen hoe samenwerking succesvol kan worden ingezet. Anno 2018 is ketensamenwerking cruciaal om het logistieke werkveld optimaal toe te rusten op de toekomst. Desondanks vinden supply chain partners het vaak lastig om door te pakken. Hoe zet je samen met andere bedrijven vervolgstappen om de effectiviteit van de keten te vergroten, om innovaties doeltreffend in te zetten, om duurzaamheiddoelstellingen dichterbij te brengen, om drempelloos data te delen? Soms is er schroom, vaak is er gebrek aan vertrouwen, aan daadkracht en managementaandacht.

De Summit Ketenregie– dit jaar voor de derde keer – zorgt voor inspiratie en inzicht om ketensamenwerking samen met anderen naar een hoger niveau te brengen. Verladers, logistiek dienstverleners en experts/wetenschap zitten met elkaar aan tafel en denken na over oplossingen.

Logistiek.nl en CONNECTED West-Brabant nodigen u van harte uit op de Summit Ketenregie.
Wanneer: donderdag 6 december 2018. U bent welkom vanaf 14.15 uur
Waar: Vliegveld Twenthe, Vliegveldweg 345 in Enschede

Klik hier voor het programma van de Summit Ketenregie 2018.

Summit Ketenregie 2018


Na een plenaire opening sluit u aan bij een van de discussietafels, bijvoorbeeld die van CONNECTED West-Brabant. Aan onze tafel spitst de discussie zich toe op het thema 'samenwerken aan corridors', waar de West-Brabant Corridor een goed voorbeeld van is. Containerterminals en rederijen werken samen in deze regio om de bezettingsgraad van de schepen te vergroten. De callsize is verdubbeld, de verblijftijd in de haven met dertig procent gereduceerd. Hoe slagen ketenpartners er in om hun eigen belang ondergeschikt te maken aan het ketenbelang?
Graag willen we met u voorafgaand aan het evenement bepalen waar de discussie vooral over moet gaan. Daartoe ontvangen aanmelders voor het event een online enquête om input te verzamelen voor de gesprekken aan de diverse discussietafels. Zo zorgen we er samen voor dat we aan tafel boeiende thema’s bespreken met gasten uit verschillende branches en logistieke bloedgroepen (verladers, logistiek dienstverleners, experts).

Aanmelden
Logistiek.nl en CONNECTED West-Brabant hopen u te mogen verwelkomen op 6 december. Aanmelden kan via deze link

Meer informatie en een terugblik op de Summit Ketenregie van vorig jaar kunt u vinden op www.summit-ketenregie.nl. U kunt mij uiteraard ook persoonlijk benaderen met vragen en suggesties.

Hanneke Bruinsma
Programmamanager Logistiek - REWIN West-Brabant
h.bruinsma@rewin.nl
06 - 51 134 260