Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

CONNECTED West-Brabant partners aangehaakt bij Stockspots

Stockspots.eu
Vanaf 1 oktober is er nieuw online logistiek initiatief beschikbaar: Stockspots.eu. Stockspots is een online marktplaats die vraag en aanbod van warehousecapaciteit en de bijbehorende diensten bij elkaar brengt. Zo kunnen aanbieders van ruimte hun overgebleven opslagcapaciteit beter benutten, en afnemers kunnen beschikken over strategische locaties voor de overflow van voorraden. 

Deelnemende logistieke dienstverleners
De komende maanden ontwikkelt Stockspots samen met toekomstige gebruikers de praktische werking van het platform. Inmiddels zijn bedrijven als Kennis Transport, Sanders Fritom en Axell Logistics al aangesloten. Ook de West-Brabantse logistieke dienstverleners - en deelnemers in CONNECTED West-Brabant - Mepavex en Lineage Logistics (voorheen Partner Logistics) hebben besloten aan te haken bij Stockspots.eu.

Initiatiefnemers
De initiatiefnemers zijn Remko Been en Coen de Lange. Zij worden ondersteund door de Topsector Logistiek en TKI Dinalog. Been en de Lange ontwikkelen hun online marktplaats vanuit het BondPark in Breda, dat ook de thuisbasis is van TKI Dinalog.


bron: o.a. Logistiek.nl