Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Drukte bij afsluiting Brabantdag in CONNECTED stand

Na het succes van de vorige keer werd er tijdens de grootste logistiek- en transportbeurs ter wereld ook dit jaar een Brabantdag voor Brabantse ondernemers en bestuurders georganiseerd en wel op woensdag 5 juni 2019
De organisatie was in handen van provincie Noord-Brabant, BOM, REWIN, Midpoint Brabant en Vijfsterren Logistiek.

's Ochtends was een groot deel van de deelnemende bestuurders en ondernemers aanwezig bij CONNECTED West-Brabant. Hier woonden zij de officiële opening van de stand bij. Daarna ging men in groepjes over de beurs, langs een selectie uit de aanwezige Brabantse bedrijven. Net als in 2017 werd de Brabantdag afgesloten met een drukbezochte netwerkborrel in de CONNECTED stand. Aansluitend nam de delegatie deel aan een diner, aangeboden door de Nederlandse consul in Duitsland.

Bezoekende bestuurders reageerden enthousiast op wat ze zagen en meemaakten in München. Enkele reacties: "Succesvol, drukbezocht, goeie sfeer". "Goed om te zien dat zoveel Brabantse bedrijven op deze manier actief zijn". "Ik heb veel indrukken gekregen van logistiek in de brede zin. Het is zoveel meer dan vrachtwagens en heftrucks."
Ook ziet men beursdeelname en de gerichte samenwerking in aanloop daarnaar toe als een uitstekend middel om de onderlinge relaties tussen ondernemers onderling en tussen ondernemers, onderwijs en overheid te versterken.  

Groepsfoto

rondleiding

rondleiding E van Wijk West-Brabant

borrel CONNECTED

borrel CONNECTED

borrel CONNECTED

borrel CONNECTED

borrel CONNECTED

diner bestuurders consulaat