CONNECTED West-Brabant op Transport Logistic München

Van 4 t/m 7 juni 2019 vond in München weer de tweejaarlijkse, belangrijkste logistieke beurs ter wereld plaats: TRANSPORT LOGISTIC (TL). TL trok deze keer 2.374 exposanten (+10% t.o.v. 2017) en 64.000 bezoekers (+5% t.o.v. 2017) uit meer dan 125 landen. Inmiddels is 56% van de vertegenwoordigde bedrijven en organisaties afkomstig van buiten Duitsland.
In 2017 nam CONNECTED West-Brabant voor de eerste keer deel aan deze beurs, met een gezamenlijke triple helix  ‘West-Brabant stand’. Wat deze beursdeelname uniek maakte, is dat de regio er niet stond als een verzameling individuele bedrijven en organisaties maar daadwerkelijk als collectief met een eensluidende boodschap over de kracht van onze regio. 

De leden van CONNECTED West-Brabant vonden die beursdeelname allemaal zo waardevol, dat ze opnieuw samen de middelen bij elkaar hebben weten te brengen om ook in 2019 weer deel te nemen! Er is binnen de groep weer nauw  samengewerkt en er is van deze editie minstens zo’n succes gemaakt als van de vorige. 

Lees meer over onze deelname dit jaar en/of bekijk een terugblik op de Brabantdag op TL. 

Hieronder een impressie van de deelname van CONNECTED West-Brabant aan de vorige editie van Transport Logistic München, in 2017 

Stilte voor de storm: vlak voor de opening op de 1e beursdag
Bezoekers staan tot in de gangpaden!
Groepsfoto na de officiële opening